Vi utfører taktekking

Taktekking inngår som en viktig del av vårt omfattende tilbud. Vi utfører alt av taktekking på boligblokker, rekkehus, næringsbygg og eneboliger i Oslo og på Østlandet. Uansett om det dreier seg om skråtak eller flate tak finner vi en løsning som passer for akkurat deg. På eneboliger og bygårder er det vanligst med skråtak, mens flate tak er vanligst på store bygninger som næringsbygg og boligblokker. Begge taktypene håndteres med solid kompetanse og rutine.

Taktekking inkluderer ofte også legging av membran eller folie - Til dette har vi inngått et tett samarbeid med membran- og folietekkere. Våre samarbeidspartnere gjør det mulig for oss å tilby komplette løsninger for ulike behov innen taktekking.

Ta gjerne en titt på våre øvrige tjenester

 

Skreddersydde løsninger

Når det gjelder taktekking krever hvert oppdrag sin egen tilnærming. Med vår lange erfaring kan vi med stor rutine sammensette løsninger som imøtekommer ulike utfordringer på området.

Vi er en kunnskapsbedrift som baserer seg på kontinuerlig oppdatert kunnskap. Det er derfor helt naturlig for oss å tilby løsninger over vanlig standard, der utelukkende anerkjente teknikker og kvalitetsmaterialer har blitt implementert.

Vi kan påta oss både små og store oppdrag innen taktekking. Fortell om dine ønsker og behov, så skreddersyr vi en attraktiv løsning. Takket være godt innarbeidede rutiner bevarer vi overblikk og kontroll i forbindelse med selv krevende og komplekse oppdrag.

Velger du oss, velger du en profesjonell aktør som sørger for at du slipper frykten for middelmådige løsninger og slurv. Kontakt oss i dag for taktekking!