Vi produserer og monterer takrenner

Albretsen & Grohshennig produserer og monterer takrenner etter klassiske håndverkstradisjoner, som holdes i hevd av våre kvalifiserte blikkenslagere. Våre blikkenslagere har omfattende kompetanse og lang erfaring innen yrket.

 

Våre fagfolk sikrer det beste resultat


Spesielt i forbindelse med rehabilitering av eldre bygg er det viktig å benytte en blikkenslager som kan produsere tak- og fasadedeler med respekt for historien. Vi sørger for å levere kvalitetsprodukter som tar hensyn til gamle håndverkstradisjoner.

Takrenner fra en blikkenslager gir bygget en rustikk og flott framtoning. Vi produserer takrenner etter dine spesifikasjoner, og vårt blikkenslagerverksted kan levere det meste. Ta gjerne en titt på våre øvrige tjenester.

 

Rask montering og stor fagkunnskap


Når du bestiller takrenner hos oss, sørger vi for kort produksjonstid og rask montering. Takrenner er et område hvor vi har lang erfaring og stor fagkunnskap. I oss har du med andre ord en seriøs samarbeidspartner som alltid setter deg og dine behov i sentrum når vi utfører blikkenslagerarbeid. Som kunde hos oss er du ikke bare én blant mange - vi løser alle oppdrag med samme høye profesjonalitet, uansett oppdragets omfang.

Alle takrenner leveres til avtalt tid og med avtalte spesifikasjoner. Vi leverer til kunder i Oslo, Akershus og Follo. Kontakt oss i dag for montering av takrenner!