Takomlegging

Rehabilitering av tak og takomlegging er en viktig del av vårt omfattende tilbud. Vi utfører takomlegging med taksten, plater og papp, både flate tak og skråtak.

En takomlegging kan bestå av en full utskifting av eksisterende takdeler, med montering av pipebeslag, taksikring, takrenner og nedløpsrør.

Takomlegging sikrer deg mot vær og vind, samtidig som at bygningen får en attraktiv framtoning. Vi sørger for hele prosessen, fra tidlig planlegging til ferdig resultat. Vi inntar rollen som hovedentreprenør slik at du bare trenger å være i kontakt med én aktør. Dette gjør det enklere for deg å ha overblikk over prosessen, samtidig som vi sørger for effektiv styring og sikrer en stabil progresjon i prosjektet.

Erfaring fra 1999

Vi har solid erfaring innen takomlegging. Siden 1999 har vi opparbeidet verdifull erfaring i forhold til hvilke takløsninger som passer for hvilke tak. For oss er det avgjørende å tilby løsninger som både imøtekommer dine behov og våre strenge kvalitetskriterier.

Som en aktør med høy yrkesstolthet prioriterer vi profesjonalisme i alt vi gjør. Først og fremst er det viktig med en god kundedialog slik at vi oppnår en felles forståelse av detaljene i prosjektet. På denne måten unngår vi misforståelser og sikrer gode resultater.

Siden vår etablering har vi utført takomlegging for en rekke fornøyde kunder i Oslo og omegn.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen takomlegging er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.