Taklekkasje

Har du mistanke om taklekkasje? I så fall bør du reagere raskt. Jo lengre tid du venter, jo større skader vil din taklekkasje føre til. Det er viktig å inspisere taket jevnlig - ikke bare betrakte det på avstand. Selv små lekkasjer kan føre til skader på bygningen. Du er ikke forsikret mot taklekkasje, dersom skadene ikke er påført av naturen eller skyldes håndverkerfeil. Med andre ord et det avgjørende med vedlikehold for å minimere risikoen for at det oppstår taklekkasje. En vanlig årsak til taklekkasje er blant annet piper og luftehatter.

Du bør derfor huske å utføre regelmessig kontroll og vedlikehold - noe vi kan utføre for deg. Vi har lang erfaring og solide kompetanser innen tak, og vi kan enkelt lokalisere en eventuell taklekkasje for deg. Som spesialister på taktekking kan vi sørge for at skadene utbedres etter de høyeste standardene.

Vi tilbyr attraktive løsninger innen tak

Uansett om det dreier seg om en liten takskade som skal utbedres, eller du ønsker å få foretatt en komplett rehabilitering av taket, kan vi bistå deg. Vi har inngått samarbeid med ulike aktører, blant annet membran- og folietekkere, slik at vi kan tilby komplette løsninger på tak.

Hvert oppdrag krever sin egen tilnærming, og med vår lange fartstid i bransjen kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med utbedring av taklekkasje.

Alle våre løsninger skreddersys akkurat deg og dine behov, og vi produserer alle typer takbeslag selv for å oppnå størst mulig presisjon i taktekkingen.

Vi er en mesterbedrift og gir derfor 5 års garanti.