Blikkenslager i Oslo

Albretsen & Grohshennig er en veletablert blikkenslager med et bredt kompetansefelt. I tillegg til vanlige blikkenslagertjenester utfører vi også blant annet asbestsanering og varmearbeider.

Vi er en mesterbedrift som gir 5 års garanti i henhold til Lov om Håndverkertjenester. Vi ble etablert i 1999 og har posisjonert oss som en anerkjent blikkenslager. Med vår solide kompetanse og lange fartstid er vi derfor det trygge valget når du har behov for en blikkenslager i Oslo.

Vi tilbyr solide løsninger innen taksikring - for eksempel i form av snøfangere, takbroer, pipeplattformer og stigetrinn for feier. Vi tar også på oss oppdrag for service og vedlikehold av takrenner og nedløpsrør.

Innen beslag kan vi tilby en rekke ulike produkter, blant annet diverse pipe-, vindski-, dør- og vindusbeslag samt takhatter. Vi er vant til å jobbe med materialer som lakkert stål, sink, kobber, rustfritt, aluminium og messing.

I tillegg til våre klassiske blikkenslagertjenester utfører vi også oppdrag innen service, reparasjoner og vedlikehold. Vi er blikkenslager i Oslo med en rekke samarbeidspartnere, blant annet tømrermestere og murmestere, som bistår oss på områder der vi ikke selv har kompetanse. Dette bidrar til den høye kvaliteten på våre løsninger som vi tilbyr i hele Oslo og omegn.

Vi setter kunden i sentrum

Vi er en blikkenslager som vekter kundeservice meget høyt. Derfor sørger vi alltid for å sette kunden i sentrum for våre aktiviteter. Dette betyr at vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov når vi planlegger prosjekter. Høy yrkesstolthet setter sitt solide preg på alle våre løsninger, og du kan alltid forvente at vi implementerer kontinuerlig oppdatert kunnskap og kvalitetsmaterialer i alt vårt arbeid.


Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som allsidig blikkenslager i Oslo er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.