Vindusbeslag

Vindusbeslag, eller vannbrettbeslag, har den funksjon å lede vann vekk fra vindu og fasade, og vil også utgjøre en slags innramming av ditt vindu. Beslagets viktigste oppgave er å forhindre at fasaden som omkranser vinduet trekker til seg vann og fuktighet. Vindusbeslag bidrar i så måte til å beskytte fasaden for fuktrelaterte skader, og kan være et kostnadsbesparende tiltak for deg og ditt hjem.

Vår erfaring gir gode resultater

Albretsen & Grohshennig er et blikkenslagerfirma som leverer vindusbeslag til private boliger, nærings- og industribygg i Oslo og Follo. Vi utfører alle oppdrag med deg som kunde i fokus, og vi vektlegger alltid kvalitet og god kundeservice. Med lang erfaring innen blikkenslagerfaget og produksjon av vindusbeslag, kan du være sikker på at vi har kompetansen som kreves for å oppnå de beste resultatene.

Standard og spesialtilpassede beslag

Vi produserer vindusbeslag etter bestemte standarder eller etter de mål som gjelder for dine vinduer. Som en seriøs aktør på markedet, strekker vi oss alltid langt for å imøtekomme de behov du som kunde har. Vi tar på oss jobben med å produsere beslag skreddersydd etter dine spesifikasjoner og mål. Dette betyr at du får montert vindusbeslag som er spesiallaget for ditt hus, og kan nyte godt av fordelene dette innebærer.

En velrenommert blikkenslager i Oslo og Follo

Vi har siden 1999 jobbet hardt for å bygge opp og beholde vårt renomme etter mange positive kundeopplevelser. For oss er yrkesstolthet, profesjonalitet og våre kunder i fokus. Dette gjør at du som kunde alltid kan være trygg på at vi utfører et godt stykke arbeid, som både vi som bedrift og du som huseier kan være stolt av.


Har du behov for vindusbeslag? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.