Produksjon og montering av vindskibeslag

Har du behov for vindskibeslag? Vindskibeslag kan for eksempel benyttes til å rette opp små skjevheter i forbindelse med taktekking. Med andre ord spiller vindskibeslag en viktig rolle i forhold til takets finish. Dersom de små detaljene ikke er på plass, kan taket fort trekke ned hele husets helhetsinntrykk. Når man tekker tak er det derfor avgjørende at man er oppmerksom på hvor mye taket betyr for husets estetikk.

Vi har lang erfaring som blikkenslager, og vi kjenner til de ulike utfordringene som forekommer i forbindelse med taktekking. Vi kan spesialkonstruere ulike beslag - heriblant vindskibeslag - som bidrar til å skape en sammenhengende flate på taket. Uansett som du er selvbygger som trenger nye vindskibeslag som du monterer på egen hånd, eller ønsker å få taktekkingsjobben gjort fra start til slutt, kan vi bistå deg med solide løsninger. Vi har lang erfaring innen produksjon vindskibeslag og benytter utelukkende anerkjente teknikker og kvalitetsmaterialer i produksjonen.

Med vårt moderne og avanserte blikkenslagerverksted kan vi produsere alt av beslagvare etter dine spesifikasjoner. Ofte kan det være vanskelig å oppnå et tett og sammenhengende tak dersom man benytter ferdiglagde standarddeler. Dersom du velger en kompetent blikkenslager slipper du hodebryet med å få 'puslespillet' til å gå opp.

Vi tilbyr komplette løsninger

Produksjon av vindskibeslag kan inngå i en større løsning innen taktekking. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss alle typer oppdrag på området, og med våre godt innarbeidede rutiner kan vi sørge for et tak som imøtekommer de høyeste kravene til både estetikk og kvalitet.