Pipebeslag

Albretsen & Grohshennig er en kompetent blikkenslager med lang erfaring innen produksjon av pipebeslag. Vi leverer og monterer pipebeslag til alle pipetyper, og produserer pipebeslaget spesielt til pipen det gjelder.

Et pipebeslag skal beskytte både selve pipen mot vær og vind, samtidig som det skal sørge for at fukt ikke trenger nedover i bygningen. Derfor er det svært viktig at pipebeslaget er individuelt tilpasset, da pipebeslag produsert etter "unøyaktige" spesifikasjoner, kan føre til fuktskader - enten på grunn av innestengt kondens eller fuktighet.

Piperehabilitering

Pipebeslag benyttes også i forbindelse med piperehabilitering - for eksempel dersom man ønsker å rehabilitere en eldre mursteinspipe. I forhold til rehabilitering av eldre piper, kan det ofte lønne seg å helbeslå pipen.

Uansett hva du har behov for innen pipebeslag, kan vi på vårt blikkenslagerverksted produsere og tilpasse beslaget etter ditt ønske.

Erfaring og kompetanse

Vi er en veletablert og anerkjent aktør, med lang fartstid i bransjen. Siden vår etablering i 1999 har vi posisjonert oss som en velrenommert blikkenslager i Oslo og Follo, og vi kan vise til en omfattende portefølje av fornøyde kunder.

Vi innehar en stor faglig stolthet, og baserer oss på kontinuerlig oppdatert kunnskap. Derfor kan du alltid være trygg på at vi leverer kvalitet og grundig arbeid. Vi vekter profesjonalitet i alle ledd, fra første kundekontakt til ferdig resultat. Albretsen & Grohshennig leverer til kunder i Oslo, Akershus og Follo.