Dørbeslag

Albretsen & Grohshennig AS er en blikkenslagerbedrift med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. Som en moderne og serviceinnstilt virksomhet, er det viktig for oss at alle prosjekter vi utfører blir del av vår allerede eksisterende portefølje av fornøyde kunder. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov, som sammen med vår kunnskap legger til rette for de beste resultatene.

Standardbeslag

Helt siden 1999 har vi produsert, levert og montert alle former av fasadebeslag i Oslo og Follo. Vi jobber hele tiden med å holde oss oppdatert på vårt fagområde, og kan derfor bistå med blikkenslagertjenester for de aller fleste prosjekter. For mange kan standardiserte fasade- og dørbeslag være alt de har behov for. Vi leverer og monterer standardbeslag til alle typer dører, i eldre så vel som nye bygg.

Spesiallaget dørbeslag

Vi har i løpet av vår fartstid i bransjen produsert de fleste typer dørbeslag i et bredt utvalg av materialer, og til alt fra normale fasader til kompliserte strukturer. I løpet av de siste 20 årene har vi opplevd en økende etterspørsel etter dørbeslag spesiallaget til mindre tradisjonelle og særegne prosjekter.

I vårt verksted kan vi produsere alle former for dør- og fasadebeslag på bestilling, og i de aller fleste materialer. For våre kunder med spesielle behov og store utfordringer i prosjektet, kan vi med vår ekspertise bistå med å utarbeide gode løsninger for et vellykket prosjekt.

Vi er eksperter på fasadebeslag

Har du behov for fasade- og dørbeslag? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi har kunnskapen til å svare på spørsmålene du sitter på.