Beslag

Albretsen & Grohshennig er et moderne blikkenslagerfirma som leverer pipebeslag og vindskibeslag i Oslo og Follo. Vi har lang fartstid i bransjen, og er en anerkjent og kompetent blikkenslagerbedrift som utfører alle oppdrag med stor yrkesstolthet.

Vi er opptatt av kvalitet og profesjonalitet i alle ledd, i tillegg til respekt for håndverket og tradisjonene. I menyen til venstre kan du lese mer om våre tjenester innen beslag.

Pipebeslag og -rehabilitering

Mistenker du at din pipe er utsatt for fukt eller trekker vann? Mosedannelse på pipe er en av de tydeligste måtene å avgjøre hvorvidt du trenger nytt pipebeslag. Et pipebeslag skal beskytte pipen mot vær og vind, og samtidig hindre at fukt trenger inn i mur og nedover i bygningen.


Vi har lang erfaring innen pipebeslag til alle typer piper, og vi produserer spesialtilpassede beslag til pipen det gjelder. Vi leverer og monterer også beslag i forbindelse med rehabilitering av eldre piper. 

Les mer her.

Blikkenslager

Vi kjennetegnes av vårt fokus på å levere og utføre blikkenslagertjenester av høy kvalitet for våre kunder, og dette kommer tydelig frem i våre arbeider. Vi er allsidige, men har allikevel spesialkompetanse på en rekke områder.
Etter snart tyve år i bransjen har vi opparbeidet oss en bred portefølje av fornøyde kunder, og vi etterstreber alltid å overgå dine forventninger som kunde. Les mer om våre blikkenslagertjenester her.

Produksjon og montering av vindskibeslag

Vindskibeslag benyttes ofte til å rette opp mindre skjevheter i forbindelse med taktekking, og er derfor viktig for helhetsinntrykket av taket og for husets estetikk. Vi har lang erfaring med utfordringene som følger taktekking, og vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss alle typer oppdrag på området. Les mer om vindskibeslag på denne siden.