Service & Vedlikehold

Albretsen & Grohshennig er en allsidig blikkenslager som har vedlikehold som en viktig del av tilbudet. Er det på tide å gjennomgå taket for småskader og eventuelle lekkasjer? Eller kanskje den gamle takrennen trenger å byttes ut? Vi har solid kompetanse på reparasjon og vedlikehold av tak og fasade.

Vedlikehold av tak og fasade

Regelmessig vedlikehold sikrer deg mot ubehagelige overraskelser som taklekkasjer samt tak- og fasadedeler som løsner. Uansett om det dreier seg om eneboliger, bygårder, næringsbygg eller industribygg, kan vi bistå med vedlikehold etter de høyeste standardene.

Hvorfor bruke en blikkenslager

Eget verksted gjør det enkelt for oss å bytte ut takdeler i forbindelse med vedlikehold. Dersom du utfører vedlikehold på egen hånd kan det være vanskelig å få standarddeler til å passe sammen med resten av taket. Derfor lønner det seg å la en blikkenslager utføre vedlikehold for deg.Vi skreddersyr delene til din bolig

Vi produserer unike tak- og fasadedeler etter våre egne spesifikasjoner, slik at delene skreddersys til akkurat ditt hus. På vårt verksted lager vi blant annet takhatter, pipe-, vindski-, dør- og vindusbeslag. Beslagene kan leveres i forskjellige materialer, deriblant lakkert stål, sink, kobber, rustfritt, aluminium og messing.

Vedlikehold av nærings- og industribygg

Vi utfører også vedlikehold etter de høyeste standarder for nærings- og industribygg. Gjennom våre gode samarbeidsavtaler med tømremestere, stillasutleie, murmestere, membran- og folietekkere, kan du overlate jobben med å innhente spesialister på disse felt til oss. På denne måten slipper du å forholde deg til en håndfull bedrifter i prosjektperioden.


Tilstandsrapport

Etter utført serviceoppdrag på næringsbygg får du utlevert en tilstandsrapport av oss, slik at du til enhver tid har oversikt over hva som er gjort, og hvilke vedlikeholdsarbeider som gjenstår.

Gode grunner til å velge Albretsen & Grohshennig AS

Vår erfaring strekker seg tilbake til 1999. Med lang fartstid i bransjen vet vi hvilke løsninger som fungerer i forhold til ulike utfordringer. Derfor jobber vi med høy effektivitet og kostnadsbesparende rutiner som kommer deg som kunde til gode.

Vi er det trygge valget når du trenger kompetente fagfolk til å utføre vedlikehold eller reparasjon av tak og fasade. For oss er ingen oppdrag og utfordringer for små eller store. Den høye kvaliteten på løsningene vi leverer har bidratt til en lang rekke fornøyde kunder opp gjennom de siste to tiår.


Ta gjerne kontakt på enten telefon eller mail dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen vedlikehold.