Referanser

Albretsen & Grohshennig AS er en allsidig blikkenslager.

Vi har utført mange små og store oppdrag gjennom tidenes løp. Vi har ingen konkrete referanser på nettsidene våre for tiden, men ta kontakt med oss på hva du trenger hjelp til, så kan det hende at vi har utført et lignende oppdrag for andre kunder. Det kan hende at vi kan formidle kontakt med disse.

Kontakt Albretsen & Grohshenning AS for mer informasjon om våre referanser.

Eksempler på vanlige oppdrag

Eksempler på vanlige oppdrag vi utfører for våre kunder er småskader og eventuelle lekkasjer på tak. Bytte av gamle takrenner og reparasjoner og vedlikehold av tak og fasade er også vanlige arbeidsoppgaver. Regelmessig vedlikehold sikrer deg mot ubehagelige overraskelser som taklekkasjer samt tak- og fasadedeler som løsner.

Uansett om det dreier seg om eneboliger, bygårder, næringsbygg eller industribygg kan vi bistå med vedlikehold etter de høyeste standardene.
Eget verksted gjør det enkelt for oss å bytte ut takdeler i forbindelse med vedlikehold. Dersom du utfører vedlikehold på egen hånd kan det være vanskelig å få standarddeler til å passe sammen med resten av taket. Derfor lønner det seg å la en blikkenslager utføre vedlikehold for deg.

Vi produserer unike tak- og fasadedeler etter våre egne spesifikasjoner slik at delene skreddersys akkurat dit hus.
På vårt verksted lager vi blant annet pipe-, vindski-, dør- og vindusbeslag samt takhatter m.m. Beslagene kan leveres i forskjellige materialer som f.eks.: lakkert stål, sink, kobber, rustfritt, aluminium og messing.